Keuken monteren door Chique Wonen Keukens

Wanneer we starten met de montage van een nieuwe keuken beginnen we op basis van het ontwerp. Met name de plaats van de apparatuur en de spoelbak bepaalt welke leidingen waar gebruikt zullen worden. We  kijken of de bestaande leidingen verlegd moeten worden of dat ze zo aangesloten kunnen worden. Als je de leidingen wilt laten infrezen, kunnen we dit ook voor u realiseren.

Naast het verleggen of aanleggen van de leidingen, houden we ook rekening met hoeveel stroom je in de keuken verbruikt. Plaats je een nieuwe vaatwasser, of ga je over op elektrisch koken? Dan moet je hier waarschijnlijk een extra groep voor aanmaken in de meterkast. Voor de vaatwasser geldt daarnaast ook dat het kraantje niet achter de vaatwasser komt, omdat daar geen ruimte is! 

Tot slot kijken we ook naar de plaats van de afzuigkap of andere ventilatievormen. Wijkt dit af van jouw oude keuken, dan moeten we hier ook aanpassingen voor doen. Alles mogelijk! 

Muren egaliseren

Een ander deel van de voorbereiding zijn de muren waartegen de keuken komt te staan. Voor het mooiste resultaat moeten de muren recht en egaal zijn. Is dat niet het geval, dan lossen we dat eerst ook netjes voor u op vanzelfsprekend. 

Monteren van de keukenkasten 

Zijn alle voorbereidingen getroffen? Dan kan de montage van de keuken beginnen. Zorg dus dat er voldoende ruimte is voor onze specialisten om de montage te kunnen starten.

Aansluiten van de apparatuur

Zonder werkende apparatuur heb je maar weinig aan je nieuwe keuken, dus dat is een belangrijke volgende stap. De leidingen en stroomaansluitingen zijn al neergelegd. Het is nu dus vooral een kwestie van plaatsen en op de juiste manier aansluiten. Wij zorgen ervoor dat alles perfect werkt!

Afwerken van de keuken

Tot slot zorgen we ervoor dat de deuren waterpas bevestigt zullen zijn. Ook lijnen onze vakmannen de lades netjes uit. Komt het formaat van het keukenblok net niet lekker uit in de ruimte? Dan dekken we de loze ruimtes voor u af en zo kunnen we nog wel even doorgaan. We stoppen in ieder geval pas wanneer u helemaal tevreden bent!

 Keukeninstallaties

___________________________________

Op zoek naar uw droomkeuken? Chique wonen realiseert iedere droomkeuken van ontwerp tot afwerking van de allerkleinste details. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en we helpen de meest exclusieve dromen realiteit te maken!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button